Aloita kartoittamalla tarpeesi ja tutustumalla vaihtoehtoihin

SUSE ja Linux tarjoavat nyt ja tulevaisuudessa teknisiä ja kaupallisia mahdollisuuksia, jotka kannattaa hyödyntää omassa liiketoiminnassa tai ympäristössä. Siksi olemme päättäneet tarjota mahdollisimman helpon ja hyödyllisen reitin sinulle SUSE ja Linux-teknologiaan.

Tarjoamme monipuoliset välineet, koulutukset ja osaamisen palveluiden ja ratkaisuiden toteuttamiseen ja ylläpitämiseen.

Polkumme on suunniteltu niin, että siitä hyötyvät niin SUSE Linux loppuasiakkaat kuin nykyiset tai uudet kumppanit Suomessa.

Vahvuuksiamme ovat,

Hyvin hallinnoidut Linux-ympäristöt

SUSE:n ratkaisut hyvin hallinnoiduille Linux -ympäristöille hoitavat kaikki linux -palvelinten elinkaaren hallinnan kannalta olennaiset toimenpiteet tärkeimmille linux -jakeluille.

Tämä kartoitus on niille yrityksille ja organisaatioille, joilla on tarve tai kiinnostus hallinnoida Linux-ympäristöjään. Asiantuntijamme kartoittaa nykyisen ympäristönne ja sen erityisvaatimukset. Tämän jälkeen teemme ehdotuksen ja ja saatte selvityksen itsellenne. Työpajan kesto on 2,5 tuntia ja vaatii lyhyen kyselyn täyttämisen ennakkoon.

Siirry kyselyyn tästä.

SUSE Studio - applianssi ratkaisu tutuksi ohjelmistokehittäjille

Paketoi ohjelmistot, käyttöjärjestelmä ja konfiguraatiot saumattomaksi kokonaisuudeksi tai vakioi ohjelmistot ja käyttöjärjestelmäalustat vaivattomaksi ja hyvin hallinnoiduksi kokonaisuudeksi

Käymme läpi SUSE Studiota. Saat nopean lähdön sekä uusia ideoita parantaa paketoinnin tehokkuutta. Tämä vähentää merkittävästi markkinoille menoaikaa. Lisäksi kartoitamme tarpeenne omalle SUSE Studio onsitelle. Kesto on kaksi tuntia.

SUSE Linux:in edut

Tämä kartoitus on niille organisaatioille ja yrityksille, jotka ovat joko lisäämässä SUSE Linux:in käyttöä, siirtymässä siihen toisesta Linux- jakelusta tai ottamassa ensimmäisiä askelia Linuxin maailmaan. Asiantuntijamme avulla säästätte selvää rahaa ja saatte hyödyt nopeasti käyttöön. Kokemuksemme teknologiasta, hankinnoista ja hyvistä kumppaneista Suomessa takaavat onnistuneen SUSE Linux:in käyttöönoton. Kesto 1,5h